اصول راه اندازی یک کسب و کار برای خودتان


اگر به فکر این هستید که یک کسب و کار و یا تجارتی را برای خود راه اندازی کنید، حتما باید توصیه هایی را در نظر داشته باشید. در این مقوله نمی توانید بدون راهنمایی پیش بروید زیرا صد در صد گیج خواهید شد. حال در این مورد راهکارهایی را به شما معرفی می کنیم که می توانید از طریق آن یک کسب و کار کوچک را راه اندازی کنید.


1. مواجهه با بهانه ها :

افراد زیادی در دنیا هستند که رویای راه اندازی یک کمپانی و تجارت را در سر می پرورانند اما هرگز این کار را انجام نمی دهند. دلیل آن هم وجود ترس ها و بهانه هایی است که به دلیل قبول نکردن مسئولیت ها دارند و در واقع برای شروع نکردن یک کار و راه اندازی نکردن یک تجارت می توان هزاران دلیل آورد. رئیس بودن می تواند ترسناک هم باشد که در بیشتر موارد، صاحبان تجاری ازخطرات این کار می ترسند اما باید بهانه های خود را شناسایی کرده و درصدد رفع آن ها بربیایید. این بهانه ها مانند یک سرعت گیر عمل می کنند و باید یک بار دیگر علایق خود را برای راه اندازی تجارت مرور کنید و راه حلی را برای کنار گذاشتن افکار منفی بیابید.

 

                کسب-و-کار-موفق

2. هر چیزی را جذب کنید :

به چیزهایی که از خانواده ، دوستان، متخصصان یا حتی خودتان می شنوید ، گوش دهید.

در واقع باید افکار بکر دیگران را بقاپید و سعی کنید که ایده هایی را که به دستتان می رسد را در ذهنتان به مرحله اجرا برسانید. تمام منابعی که دارید را یادداشت کنید تا به موقع از آن ها استفاده کنید.

زمانی که از شروع کار تجاری خود به دیگران خبر می دهید ، زبان بدن آن ها را به خاطر بسپارید. ببینید که سعی دارند شما را تشویق کنند یا در کار تان کار شکنی کنند ؟

حتما از آن ها بخواهید که با شما صادق باشند و ایده های خود را مطرح کنند. قدرت توصیه ها و نظرات دیگران را هرگز فراموش نکنید زیرا این افراد از دید یک مشتری نظر می دهند.

 

          کسب-و-کار

3. یک راه حل بیابید :

به جای این که فقط به این فکر کنید که چه چیزی بفروشید ، به راه حل های ممکن هم فکر کنید . زمانی که تجارت شما توانایی حل مشکلات را داشته باشد ، در جذب مشتری موفق تر عمل خواهد کرد ، مثلا ببینید که فلان تجارت چه مشکلی را در محصولاتش دارد و شما سعی کنید که این مشکل را برطرف کنید و یا از به وجود آمدن آن جلوگیری کنید.

 

4. ساده بگیرید :

اکنون برای خلق یک تجارت ، ایده خاصی را در سر دارید که باید برای اجرای آن دست به اقدام بزنید . در وهله اول باید تجملات و زرق و برق ها را کنار بگذارید و در عوض اجناس خود را ارزان تر بفروشید و به عنوان صاحب یک تجارت و یک فرد تازه کار، سعی کنید که کیفیت خوب را در عین سادگی عرضه کنید و نیازها و انتظارات مشترین را نیز با دقت برآورده سازید و به ان ها بی توجهی نکنید.

ویژگی های بلامصرف و اضافی را از محصولات خود حذف کنید و باعث نشوید که مشتری شما کم شود.

 

5. هزینه ها را برآورد کنید :

زمانی که یک تجارت را راه اندازی می کنید، باید به ارزش آن و هزینه های موجود فکر کنید ، مثلا هزینه هایی مثل محل کار،
 اجاره ، تهیه لوازم و مواد، بازاریابی و . . . . هزینه های غیر منتظره را نیز در حین کار در نظر داشته باشید. از بودجه شخصی نیز غافل نشوید و به این فکر کنید که برای زندگی به چه مقدار پول نیاز دارید که می تواند خرج اجاره خانه ، سلامت ، غذا ، بنزین و . را پاسخ گو باشد. حال بعد از در نظر گرفتن همه این موارد می توانید، یک بودجه تجارتی ایجاد کنید و حتی می توانید روی وام بانکی نیز حساب کنید و تصمیم عاقلانه تری اتخاذ کنید.

 

          کسب-و-کار

6. خودتان را بدون هیچ پولی تصور کنید :

هیچ پولی یعنی کاملا صفر ، در بین کار ممکن است اتفاقات زیادی رخ دهد که در آن زمان ها هیچ پولی نداشته باشید. این اتفاق برای بسیاری از صاحبان تجاری رخ داده است و کاملا طبیعی می باشد.

به منبع درآمد کنونی خود فکر کنید و این که از شغل کنونی خود چه درآمدی دارید ؟ چقدر طول می کشد تا منبع درآمدی شما ته بکشد ؟ چه اتفاقات غیر منتظره ای ممکن است در این راه اتفاق بیافتد ؟ خودتان را برای هر گونه شرایط این چنینی آماده کنید تا راحت تر به مقابله با آن بپردازید.

 

  اصول-کسب-و-کار

 

namnak.com


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها